Elin reser

En drömresa med hjälp av foton och en gnutta fantasi

999

Blå himmel, rassel av gyllene löv som sakta faller till marken och formar en mjuk bädd av varma orangeröda höstfärger. En mysig hemstickad kofta, långa skogspromenader. En rykande kopp med varm choklad toppad med grädde. Lågorna från en sprakande brasa som skapar ett magiskt sken som sköljer bort allt vad problem heter.

Eller inte. Den romantiska bilden av hösten känns rätt så avlägsen just nu måste jag säga. Men jag kan väl få drömma lite.

Verkligheten. Regn, blåst, grått, färglöst, ruggigt och kallt så in i helvete. Allt vad mysiga kläder heter ligger nerpackade i en källare någonstans och cykelturen fram och tillbaka till sommarstugan känns inte längre speciellt rolig. Inte alls faktiskt.

Vad passar väl då bättre än att sluta ögonen, luta sig tillbaka och i fantasin ge sig ut på en drömresa. Jag drömmer mig tillbaka till tidigare resor och plötsligt sitter jag på ett tåg i Vietnam.

Vietnam är underbart men jag känner ändå att jag vill vidare så jag kliver inte av utan fortsätter min drömresa.

Långt bort i fjärran skymtar jag vackra tempel, röda lyktor och en lång lång mur… Kina.

Det känns rätt, här stannar jag till ett tag, innan jag tar mig tillbaka till det kalla, gråa och regniga Sverige.

Så nu känns det bättre, jag är fylld med ny energi och känner mig redo att möta höstrusket, tills det blir dags för nästa drömresa!

Over and out

2 tankar om “En drömresa med hjälp av foton och en gnutta fantasi

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.