Elin reser

Kapstaden – here I come!

3460

Kapstaden. Så möts vi snart igen, jag och du. Med din komplexitet av skönhet, spänning, ruffighet, mystik och en jäkla massa sassiness fångade du mitt hjärta redan första gången vi sågs.

Ditt stora utbud av barer och restauranger, vacker natur, romantiska vingårdar och ett ståtligt Table Mountain får min puls att öka.

 

Jag ser fram emot tio dagar med dig. Jag är säker på att du kommer möta mig så där lite lagom flirtigt, med sol, värme, och gott vin.

Det är nu bara några dagar kvar tills jag flyger till Kapstaden i Sydafrika. Det blir fjärde gången för mig. Inte mindre spännande för det.

Det bästa är att jag denna gång åker med min lillebror som – gullig som han är – bjuder mig på den här resan. Det blir också något nytt för mig som reser på ett helt annat sätt när jag reser ensam. Jag bor alltid enkelt, på hostel eller på någons soffa. Den här gången blir det ett femstjärnigt hotell, ett riktigt lyxigt sådant. Jag tänker njuta varje sekund. Att få uppleva Kapstaden tillsammans med Per känns otroligt roligt!

Så nu gäller bara några dagars nedräkning. Sedan är det jag, som likt Ronja och hennes vårskrik, vrålar: Let the shenanigans begin!

   

Over and out

4 tankar om “Kapstaden – here I come!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.